projeniz için teklif alın

Talebiniz bize ulaştıktan sonra ilgili personellerimiz tarafından incelenerek en kısa sürede size geri dönüş sağlanacaktır.

Talebi gönder Lütfen tüm alanları doldurun

Bilgi Merkezi

KURUMSAL WEB SİTESİ

Kurumsal web tasarım uygulamaları şirketimizin özenle üstünde durduğu hizmetlerin başında gelmektedir. Güncel teknolojilerle kurgulanarak yayın hayatında yerini edinecek kurumsal web sitesi tasarımı firmanızın kimliğini güçlü ifadeyle yansıtabilmesi durumunda kurumsal kimliğinize yüksek katkı sağlayacaktır.

Limoonsoft
5/21/2019

Kurumsal web sitesi sahibi olmak amacıyla talep ettiğiniz çalışmanın, beklentilerinize yanıt verebilmesinde tercih ettiğiniz uygulayıcı web tasarım ajansının işinin ehli olması şarttır. Şirketinizin kurumsal kimliğini düşündüğünüz derecede sizleri düşünmeye gayret ederek kurumunuza çeşitli alternatifler üretiyoruz. Dilediğiniz kurumsal web sitesi tasarımı çalışmasına sahip olmanız için elinden geleni yaparak müşterilerimize değer kazandırıyoruz.

İyi bir Kurumsal Web Site tasarımı, kurumunuzun dış dünyada iyi bir şekilde temsil edilmesi anlamına gelmektedir. İyi hazırlanmış bir web sitede görsellik kadar, işlevsellik de çok önemlidir. Kullanıcı deneyimi yüksek bir kurumsal web siteden beklenen fayda, ürünün ve/veya hizmetin satılması ya da kurumsal imajın pekiştirilmesidir.Bu bağlamda firmamız size en uygun tasarımları sağlamaktadır.

Web sitenizi oluştururken kurumsal kimliğinizi ön plana çıkarırken, çizginizi olumsuz etkileyecek durumlardan kaçınıyoruz. Renk, grafik çalışmalarımızı da kimliğiniz ile doğru orantılı şekilde oluşturmaktayız. Gerçekleştirdiğimiz yüzlerce kurumsal web sitesi referansı İnternet dünyasında bulunan çeşitli şirketlere örnek olmuş, web tasarım sektörüne değer kazandırmıştır. Vizyonumuzla, işimize kattığımız değerle, işimize duyduğumuz saygıyla birlikte tasarım ve yazılım sektöründe kaliteli hizmetler üretmeyi sürdürüyoruz. Yaptığımız işlerin kurumsal firmalara değer katmasına özen göstererek çalışıyoruz. Web sitenizin tüm tarayıcılarda sorunsuz çalışmasını sağlayacak kurumsal web site altyapıları geliştirmekteyiz.

Başarılı bir Kurumsal web site tasarımı nasıl olur?

Web trendlerine uygun, kurumunuza özel tasarımlı, Doğru kurgulanmış, güncel teknolojilere uyumlu, Yeterli bilgi veren, özgün, İstenildiğinde daha ayrıntılı bilgiye ulaşılabilen, Ziyaretçilerinizin size daima ulaşabileceği iletişim formları barındıran, Hızlı ve fonksiyonel, Güncel arama motorları algoritmalarına uygun altyapılı Her zevke ve bütçeye uygun çalışmalar yapmaktayız. Yapmanız gereken sadece ne istediğinize karar vermek.

Google’da ilk sırayı hedefleyen firmalara özel web siteleri

1. Google Optimzasyon Testlerinden 100 Tam Puan Alan Şirket Web Siteleri

2. Bir Saniyede Yüklenen Süper Hızlı Sayfalar

3. Yazılım ve SEO Altyapısı Eskimeyen Web Sitesi

4. Yeni Nesil SEO Teknikleri & Özgün Yazılım

5. Sanalpos Entegrasyonu, Firma Başlıklı SMS ve Mail Gönderme Modülleri

Kurumsal değerlerinize yakışacak İnternet sayfanıza sahip olacağınız doğru adrestesiniz. Kaliteli hizmet için şirketimizle iletişime geçip kurumsal müşteri temsilcilerimizle görüşme yapabilir, tecrübemizden faydalanabilirsiniz. Siz firma tanıtımınıza kalite katma bizler de tecrübemizi paylaşma imkanı bulmuş olacağız.