projeniz için teklif alın

Talebiniz bize ulaştıktan sonra ilgili personellerimiz tarafından incelenerek en kısa sürede size geri dönüş sağlanacaktır.

Talebi gönder Lütfen tüm alanları doldurun

Bilgi Merkezi

WEB TASARIM / WEB YAZILIM

WEB TASARIM NEDİR; Kişi yada kurumları tanıtmak amacı ile internet tarayıcılarının görüntüleyebileceği biçimde, hazırlanmış özel tasarımlardır. Hazırlanan bu tasarımların, klasik grafik tasarım işinden farklı olarak tarayıcıların okuyabileceği HTML diline çevrilmesi gerekir.

Limoonsoft
5/21/2019

Web tasarım her zaman kurumlar ve kişiler için birincil ve resmi bilgilendirme kanalı olmuştur. İnternet hızının da artması ile, sadece metin içerik değil zengin medya deneyimi, videolar ve yüksek çözünürlüklü fotoğrafların tüketiciye ulaştırılması kolaylaşmıştır. Böylece bir çok kişi evinden dışarı çıkmadan, istediği vakitte istediği bilgili web sayfalarından alabilmektedirler. Web sitesi yapımı işi çok kısa sürede ve uygun maliyetlerle yapılabildiği gibi, uzun uğraşlar, uzun bir zaman ve yüksek maliyetlere de yapılabilir. Bu tamamen işletmenin bu işe verdiği değerle ilgilidir. Örneğin eğer hazır temalar üzerinden bir web sitesi yapmak isterseniz küçük bir bütçe ile web sitesi yapılabilir. Ancak bu işi özgün bir tasarım, kaliteli bir kod yapısı ile oluşturmak istiyorsanız, aşağıdaki adımları içeren bir süreç ve maliyete ihtiyacınız bulunuyor.

WEB TASARIM YAPIM ADIMLARI;

Projelendirme Grafik Tasarım HTML / CSS Kodlama CMS Entegrasyonu / Yazılım İşleri Test

Web tasarımı sadece kurulum aşamasında değil ilerleyen zamanlarda da en hızlı ve kolay şekilde güncellenebilir aktif edilebilir halde kalmasını sağlıyoruz. Sosyal medya hesaplarınız var ise web sitenize mutlaka bu bağlantıları da ekleyerek markanızın her alanda olduğunu belirtiyoruz. Hiçbir detayı atlamadan kurguladığımız siteniz için güncellemeleri de sürekli takip ediyoruz. Web sitenizde kullandığımız görseller de yine markanıza özel olarak hazırlanıyor ve orijinal olması sağlanıyor. Markanıza özel yaratılan web sitesi sayesinde rakiplerinizden bir adım daha öne geçmiş oluyorsunuz. İnternet sitelerinin gözünüze çarpan ilk yüzü tasarım yapısı ve yerleşimidir. Ziyaretçiler, öncelikle web tasarımın göze ne denli hoş göründüğüyle ilgilenir. Web sayfasının ön yüzünün arkasında yatan bir detay vardır ki, bu da web yazılımı olarak bilinen kod mimarisidir. İntenet sayfalarının hareketli olarak çalışmasına olanak tanıyan bu kodlama mimarileri sayesinde web sitesi kullanıcı taleplerine cevap verebilir. Bir internet sayfası tasarım etabının ardından web yazılımı sürecine eriştiğinde bir çok farklı yazılım kod yapılarını içinde barındıracak biçimde harmanlanarak çalışır duruma getirilir. Markalarınız için oldukça önemli olan web sitesinin hiçbir detay atlanmadan sorunsuz ve orijinal bir şekilde hazır olmasını istiyorsanız birlikte çalışmaya başlayabiliriz.