projeniz için teklif alın

Talebiniz bize ulaştıktan sonra ilgili personellerimiz tarafından incelenerek en kısa sürede size geri dönüş sağlanacaktır.

Talebi gönder Lütfen tüm alanları doldurun

Bilgi Merkezi

TURİZM YAZILIMI

Turizm yazılımında ihtiyaç duyduğunuz tüm özelliklere sahip, profesyonel bir turizm sitesine sahip olmak için doğru adrestesiniz. Arama motorları ile %100 uyumlu, responsive tasarımlara ve daha nice özellikleri ile Limoonsoft Turizm Yazılımları işiniz için mükemmel seçim. Turizm yazılımları ile müşterilerinize bir tık daha yakın olma fırsatı sizin elinizde. Müşterilerinizin, hizmetlerinizi incelemesi ve daha hızlı talep etmesi artık çok kolay. Limoonsoft’la beraber siz de turizm kimliğinizi oluşturun, müşteri portföyünün en kolay adresi olun.

Limoonsoft
5/21/2019

Turizm Yazılımı Nedir? Turizm yönetimi yazılımı, oteller, moteller, tatil köyleri ve diğer pek çok türde işletme ve finansal ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanmış endüstriye özel bir yazılımdır. Bu ürünler, rezervasyonları, oda temizliği çizelgeleme, ön büro POS, bakım yönetimi ve CRM"den bu özelliklerin yalnızca birine ya da ikisine hizmet edebilecek daha uzmanlaşmış nokta çözümlerine kadar işleyen tam yazılım paketlerine kadar uzanır. Satışlarınızı profesyonel ve kolay yönetin, tatilinizi hızlı satın.

*Acente sistemimizi kullanarak web siteniz üzerinden online tur ve otel rezervasyonu/satışı yaptırabilirsiniz.

*Kendi içinizde ve bayileriniz arasında tek noktadan ve online olarak masaüstü veya mobil platformlardan ulaşarak satışlarınızı yönetebilirsiniz.

* Tur ve otel Rezervasyonlarında ön kayıt oluşturabilme, son 24 saati kalan ön kayıtları hatırlatma ve günü dolan ön kaydı otomatik iptal etme

* Tur tarih bazlı Kişi Listesi, Otobüs Listesi, Otel Listesi ve Rezervasyon Listesi oluşturabilme yazdırabilme ya da excele taşıyabilme Tur Yazılımın öne çıkan özellikleri; Tur Planlama Müşteri hizmetleri Vize Pasaport Operasyon Yönetimi Muhasebe Süreç Yönetimi Dinamik Form Yetkilendirme Olay Günlükleri Hac Yazılımı Umre Yazılımı Turizm Muhasebe Yazılımı Yazılım piyasasında bir hayli turizm seyehat yazılımları ve web siteleri mevcuttur. Ancak artık insanlar yalnızca yerel web siteleri üzerinden değil tüm dünyaya hizmet sunabilen global sistemler üzerinden hizmetlerini tedarik etmeyi tercih ediyorlar. Bu anlamda seyahat ve turizm üzerine hizmet vermek istiyorsak bizim sistemimiz de dünya çapında hizmet verebilecek düzeyde olmalı. Tüm bunları tüm havayolu şirketleri, oteller, firmalar ile tek tek anlaşma yaparak sağlayamayız. Tam bu noktada devreye teknoloji giriyor ve tüm ihtiyaçlarımızı giderecek sistemi kuruyoruz. Tur yazılımı ile tur oluşturmayı ise yönetim paneli desteğinden faydalanarak oluşturabilirsiniz. Bunların yanında sisteminize muhasebe entegrasyonunuzda sağlanabilir. Karmaşık bu süreci basit ve kullanılabilir hale getirirken, müşterilerimizin ihtiyaçlarına her yönden çözüm sunmaya hazırız.