projeniz için teklif alın

Talebiniz bize ulaştıktan sonra ilgili personellerimiz tarafından incelenerek en kısa sürede size geri dönüş sağlanacaktır.

Talebi gönder Lütfen tüm alanları doldurun

Bilgi Merkezi

UNİLEVEL NETWORK MARKETİNG SİSTEMİ

Network marketing kazanç planları arasında en çok tercih edilen ve aynı zamanda en kolay kazanç planı unilevel kazanç sistemidir. Bu sistemde tek bir kişi altına sınırsız yeni üye kaydı yapılabilir.

Limoonsoft
6/28/2021

Sisteme dahil olmuş üye, yeni üyeleri doğrudan kendi alt kademesine ekleyebilir. Bu kazanç sisteminin en büyük avantajı, direkt olarak alt kademeye eklenen kişi sayısında sınır olmadı gibi, kazançta da bir sınır olmamasıdır. Ne kadar çok yeni müşteri varsa o kadar çok kazanç elde edilir.

Unilevel kazanç sistemi anlaşılması ve uygulanması kolay bir sistemdir. Hangi şekli ile olursa olsun firmanın ve aynı zamanda üyelerin de kazancı yüksektir. Ek bonus programları ile yeni üye kaydı ve satışlar hızla arttırılabilir ve ağ genişletilebilir.

Birçok firma unilevel network marketing planını kazanç olarak benimsemiş ve başarılı bir şekilde ağlarını genişletmişlerdir. Unilevel sitemde aynı seviyedeki üyeler, aynı miktarda kazanç sağlarlar.

MLM (Multi Level Marketing) olarak bilinen Çok Katlı Pazarlamanın altyapısı Unilevel sistemdir. Unilevel tamamen adaletli bir sistemdir ve Network Marketing sektörünün temel yapısıdır. Üyeler performanslarına bağlı olarak kazanç sağlayabilirler.

 

Unilevel kazanç planı, breakaway sistemine karşı olarak hazırlanan bir metot dur. Bu nedenle Breakaway sistemindeki gibi, unilevel sistemde yüzde sınırlaması yoktur. Fakat bu hiçbir sınırlama yok anlamına gelmez. Burada Breakaway sisteminde olduğu gibi alt kademeye sınırsız kol açma hakkı vardır. Fakat unilevel sistemindeki tek sıkıntı derinlik seviyesi olmasıdır.

Unilevel sisteminde sadece primler için derinlik sınırlaması vardır. Bu sistemde üyeler, bireysel performanslarına göre kazanç sağlarlar. Bazı uygulamalarda 5. ya da 7. seviyesine kadar derinlik sınırlaması olur. Bu da 5. ya da 7. derinlik seviyesine kadar olan satış ve üyelerden kazanç sağlanacağı anlamına gelir.

Network marketing sistemlerinde, üyeleri teşvik etmek adına çeşitli bonus modelleri geliştirilmiştir. Bu sistemde kullanılan bonus türleri de şöyledir:

1.    Sponsor Bonusu

2.    Kademeli Bonus

3.    Hızlı Başlangıç Bonusu

4.    Kademe İlerleme Bonusu

5.    Performans Bonusu

6.    Liderlik Bonusu

7.    Kodlu Bonus