projeniz için teklif alın

Talebiniz bize ulaştıktan sonra ilgili personellerimiz tarafından incelenerek en kısa sürede size geri dönüş sağlanacaktır.

Talebi gönder Lütfen tüm alanları doldurun

Bilgi Merkezi

NETWORK MARKETING YAZILIMI HAKKINDA BİLMENİZ GEREKENLER

Network Marketing Yazılımı projenizin işleyişine yön veren en önemli basamaklardan biridir.

Limoonsoft
2/27/2020

Basamak terimini gerçek anlamda düşündüğümüzde projeniz için atacağınız ilk adım, sizi ileriye taşıyacak en önemli aşamadır. Bir sistemin oluşumuna karar verdiğiniz de yapacağınız ilk iş

“ Bu sistemi hayata nasıl geçirmeliyim? ” sorusunun yanıtını aramak olur. Network Marketing satış metoduna karar verdiğinizde önce sistemin kazanç planı sonra yazılımı gelmelidir. Günümüzde var olmak ve varlığınızı sürdürmenin en etkili yolu İnternet&Sosyal ağlarda kurumsal kimliğinizin var olmasıdır. Network Marketing sistemlerinin hızlı şekilde artması, tercih edilmesi ve kısa zamanda çığır aşan kullanıcı sayısına ulaşmasının altında dijital ortamı çok iyi kullanmaları da yer alıyor.

Bu sistemler için geliştirilen yazılımlar ile günün her saatinde yeni üyelikler oluşturabilir, üyelik sözleşmelerini dijital ortamda onaylatabilir, ekstra evrak kargolama gibi vakit alan zorunluluklarından kurtulursunuz.  Network Marketing yazılımı size ait kazanç planının ve hayalinizdeki sistemin A’dan Z’ye tüm senaryolarla dijitale aktarılmasıdır. Kullanılan belli başlı Network kazanç planları Matrix, Unilevel, Binary, Breakaway, Hybrid Unilevel sistemlerdir. Yazılım sizin işinizi kolaylaştırmak ve iş yükünüzü azaltmak için vardır. Mantıksal ve matematiksel işlemler yazılımla kontrol edilip raporlanır, gereken entegrasyonlar kolaylıkla sağlanmalıdır. Kazanç ve Kariyer planınızda yer alan tüm detaylar birebir yazılıma aktarılmalıdır.

Multi Level Marketing ,  Katlı ağ pazarlama olarak da bilinen isimleriyle standart pazarlama yöntemlerinden farkı; işleyiş açısından hızlı ilerleyen bir pazarlama şeklidir. Bu nedenle sürekli canlı tutulmalıdır.

Sistem güvenliği ve verilerin gizliliği yazılımın temel ilkesidir. Yazılım güvenlik duvarının kolay aşılması, araba üreticisi olan fabrikanın arabaya emniyet kemeri eklememesi kadar imkansızdır ve büyük kayıplar vermenize yol açar.

Yönetici ekranları, Kullanıcı Backoffice ekranları , Satışa konu ürün/hizmet yönetimi , Stok Takibi , Ciro hedefleri ,  Hakedişler , Ödeme entegrasyonları , Kargo entegrasyonları , Muhasebe ve Faturalandırma gibi seçeneklerle tamamen sizin projenize özel bir yazılım olmalıdır. Network marketing yazılımı geliştirmeye açık olmalıdır.

Teslim edilen projelerimizin her aşamasında edindiğimiz bilgiler ve bu sektörde 15 yıllık tecrübemizin verdiği güvenle neye ihtiyacınız olduğunu biliyoruz.