projeniz için teklif alın

Talebiniz bize ulaştıktan sonra ilgili personellerimiz tarafından incelenerek en kısa sürede size geri dönüş sağlanacaktır.

Talebi gönder Lütfen tüm alanları doldurun

Bilgi Merkezi

SMART PAKET

Smart paket bütün sektörlerde yer alabilecek, her alanda işimizi kolaylaştıracak paket servis uygulamasıdır.

Alıcısı, satıcısı, hizmeti ve memnuniyeti tek çatı altında toplandı.

Limoonsoft
6/1/2019

Paket Servis sistemi nedir?

Paket Servisi, cafeler, restoranlar, ev yemeği firmaları, marketler gibi birçok alternatif barındıran sektör için paket servisi yapan firmalara sunulan hizmettir. Özel olarak geliştirilen sistem sabit ödemeli, internet tabanlı, online sipariş alma sistemidir. Bu sistem ile hem daha sistemetik ilerliyorsunuz hem bir web siteniz, bir İphone ve Android uygulamanız olur. Kullanışlı işlevsel ve avantajlıdır.

Smart Paket ile uygulamanızı kullanan tüm müşterilerinize istediğiniz bildirimleri gönderebilir, indirimlerden, özel durumlardan, özel fiyatlardan ve duyurusnu yapmak istediğiniz herşeyden haberdar edebilirsiniz.

Smart Paket Size Ne Kazandırır?

*Bu sistem ile aynı zamanda artık bir Web siteniz, İphone ve Android uygulamanız da olacağı için internette hızlı bir şekilde kurumsallaşacaksınız.

*Sipariş kolaylığı sayesinde müşterileriniz ve kazancınız hızla artacak.

*Google aramalarında üst sıralarda yer alacaksınız.

*Bildirimler yoluyla kampanyalar düzenleyebilir ve yine kazancınızı katlayabilirsiniz.

*Müşteri memnuniyeti ile sipariş sürekliliği sağlayabilirsiniz.

İhtiyacımız olan herşey Smart Pakette. Az zahmetle çok kazanç sağlayacağız. Uygulama sizin yerinize çalışsın, size de siparişi müşteriyle buluşturmak kalsın. Hizmet kalitesinde sınır yoktur ancak memnuniyette sınırları zorluyoruz.

Paket Servisiniz ile aracı firmalara komisyon ödemeyin. Kendi uygulamanızı ve kendi yönetiminiz ile hizmetinizi ve kazancınızı paylaşmanıza gerek kalmasın.

Paket Servisinizin içeriğinde Dilediğiniz kadar kategori oluşturabilirsiniz.

*Kurye takibi sağlayın

*Ödeme seçenekleri oluşturun.

*Ürün kategorileri oluşturun.

*Kendi kampanyalarınızı kendiniz yapın

*Özel günleriniz olsun

*Özel menüleriniz olsun

*En çok tercih edilen, en uygun fiyatlı menüleriniz

*Puan Kampanya Yönetimi (Puan biriktiren sizden başkasını tercih etmeyen özel müşterileriniz olsun)

Kategoride sınır yok, siz isteyin biz yapalım. İstek ve taleplerinizi gerçekleştirirken deneyim, tecrübe ve fikirlerimizi sizinle paylaşalım. Sizin için en iyisini seçelim. Dijital ortamda ve günlük hayatta bilgiler talepler sürekli güncelleniyor. Sizi tecrübemizle en güncel fikirlerle ön plana çıkaralım.  Klasik, sıradan değil, özgünlüğünüzle en ön sıralarda olur. Uygulamanızı hayata geçirmek içn birlikte çalışmalara başlayabiliriz.