projeniz için teklif alın

Talebiniz bize ulaştıktan sonra ilgili personellerimiz tarafından incelenerek en kısa sürede size geri dönüş sağlanacaktır.

Talebi gönder Lütfen tüm alanları doldurun

Bilgi Merkezi

NETWORK MARKETING NEDİR?

Network Marketing ürün-hizmet ayırt etmeksizin firmaların kullanıcılara kendi işini kurma fırsatı verdiği bir pazarlama metodudur.

Limoonsoft
5/31/2019

Network Marketing sistemlerinde her kuruluşun kendine özgü satış, pazarlama, ekip kurma, kariyer atlama özetle kazanç ve kariyer planı ayrılır.

Network Marketing kazanç planlarını

Matrix, Unilevel, Binary, Breakaway, Hybrid Unilevel olarak görürüz. Network Marketing kazanç planları satışa konu ürüne/hizmete göre değişiklik gösterdiği gibi ülkelere göre de farklılık gösterir. Network Marketing kazanç planlarının işleyişi ve detaylarına sitemizin #bilgibankası içerisinden ulaşabilirsiniz. Satışa konu ürün/hizmetlerden yazımızın devamında genel bir ifade ile emtia olarak bahsedeceğim.

Network Marketing kullanım oranı, satış hacmi dikkate alınmaksızın Dünya çapında en etkili pazarlama sistemlerinden biridir. Multi Level Marketing olarak da karşımıza çıkar. Multi Level Marketing yani Network Marketing Sistemlerinin pazarlamada karşılığı Katlı Ağ Pazarlama – Çok Seviyeli Pazarlama’dır.

Kullanıcılara aynı zamanda satış yetkisi vererek serbest zamanlı iş imkanı sunar. Ne zaman, hangi saatlerde, kaç saat çalışacağına bireyin kendisine bırakan bir iş kanalıdır. Network Marketing bir meslek haline geldi. İnsanlar çalışma kontrolünü kendileri sağlayarak herhangi bir sisteme dahil olabilirler. Ek iş olarak yapılabileceği gibi bunu isterlerse asıl işi haline de getirebilirler.

Network Marketing de her sistemin kazanç ve kariyer planının farklı olabileceğinden bahsetmiştim; yani her sisteme dahil olma şekli de değişkenlik gösterir.

Network Marketing modern pazarlama stratejilerine sahip olduğu için gelişmeye ve geliştirmeye daha açıktır. İstediğiniz herhangi bir satın almaya, satışa konu emtia üzerinde seçeceğiniz kazanç planı uygulanarak sistemi hazırlıyoruz.

Network Marketing hakkında hiçbir bilginiz veya fikriniz olmayabilir. Önemli olan Network Marketing Pazarlama stratejisi ile satışlarınıza devam etmeye karar vermenizdir. Network Marketing hakkında size uygun kazanç ve kariyer planından tutunda liderlerinizle iletişiminizin nasıl olması gerektiğine kadar danışmanlık hizmeti veriyoruz.

Network Marketing Danışmanlık hizmetimizin temelinde teslim edilmiş projelerimiz, memnun proje ortaklarımız ve yıllardır bu sektörün içinde olmamız var. Hiçbir zaman sadece yazılım yapmadık. Yazılımın yanında ihtiyacınız olan desteği sizlere sağlamış olmanın gururu ile çalışmalarımıza devam ediyoruz. Her start-up girişimin karşılaştığı sorunlar tabi ki Network Marketing sistemlerinde de karşınıza çıkabilir; önemli olan bu süreci doğru kişiler ile devam ettirmeniz ve projenizi geliştirmenizdir.