projeniz için teklif alın

Talebiniz bize ulaştıktan sonra ilgili personellerimiz tarafından incelenerek en kısa sürede size geri dönüş sağlanacaktır.

Talebi gönder Lütfen tüm alanları doldurun

Bilgi Merkezi

WEB SİTESİ YAPARKEN NELERE DİKKAT ETMELİSİNİZ

2005 yılından itibaren yüzlerce kişi kurum ve kuruluşun binlerce tasarım, yazılım ve uygulama projelerini teslim etmiş, uluslararası bir çok kuruma danışmanlık yapmış genç beyinlerden oluşan Limoonsoft, geride bıraktığı 12 yıl boyunca edindiği bilgi ve tecrübeleri ile müşterilerine bilişim ve yazılım sektöründe yaratıcı ve kolay kullanılabilir ekonomik çözümler sunar.

Limoonsoft
7/11/2019

WEB TASARIMDA SİZİN İÇİN ÖNCELİK NEDİR?

Ciddi, profesyonel bir şirket web sitesini yaparken çalışmanın başında teknik analiz yapmalı, işin eksilerini ve artılarını ortaya koyarak sizin için maksimum çözüm üretecek işi ortaya koymalıdır. İş yalnızca çalışmayı tamamlamakla bitmiyor elbette, işin birde satış sonrası desteği ve ihtiyaç duyulduğunda firmanın ulaşılabiliyor olması gerçeği var. Talep ettiğiniz işi minimum ücretle maksimum kalitede satın aldığınızı varsayalım, size teslim edilen web sitesinde çıkacak bir problemin ardından web sitesini yaptırdığınız kişilerden dilediğiniz kalitede hizmet alamayacaksanız veyahut aradığınızda o kişilere ulaşamayacaksanız bu işin tadı kaçacaktır. İnternet siteniz birde yönetim panelli ve diğer yazılım dillerinin kullanıldığı bir altyapı içeriyorsa; gerçekten fazlasıyla ciddi sıkıntılar yaşayacağınızı çok rahatlıkla söyleyebiliriz.

Web sitesinin yazılımını üreten her kişi aynı tarzda yazılım geliştirmeleri yapamamaktadır. Ortaya çıkan yazılım sorununun bir başkası tarafından çözülmesi kimi zaman web sitesini baştan yapmaktan daha zor olabilmektedir. Yapılan işin algoritmasının algılanması, yapısının çözülerek ortaya çıkarılması gibi aşamalardan sonra çözüm üretilebileceğinden fazlaca zaman kaybı yaşanacak, zaman eşittir para diye düşünürsek maddi kaybınız da kaçınılmaz olacaktır. Web Tasarım Trendleri Günümüzde internetin gelişimi ile web siteleri de aynı oranda gelişmekte ve çeşitlenmektedir. Web siteleri daha çok şirketleri tanıtma amacı olsa da kişisel web siteleri ile kişiler de tanıtılabilmektedir. Web tasarım sayesinde birçok işletme müşteri kitlelerini arttırmıştır. Bunun yanı sıra web siteleri bütün gün hizmet verebilme özelliği ile gün boyunca aktif kalabiliyor. Bu durum internet kullanıcılarının ihtiyaçlarını karşılayabilmesini kolaylaştırmıştır.

Günümüzde web siteleri birçok kullanıcı tarafından kullanılmaktadır. Bu durum web siteleri arasındaki rekabeti de oldukça arttırmaktadır. Siteler arasındaki rekabetin artmasının en büyük sebebi üst sıralarda ve ilk sayfada çıkmaktır. Web sitelerin daha çok kullanıcıya ulaşması için sitelere tasarımlar uygulanmaktadır. Bu tasarımların bütününe web tasarım denmektedir. Web tasarımı ile siteler güzel bir görünüme sahip olmalarının yanı sıra sitenin kolay bir erişime sahip olmasını da sağlanmaktadır.

2019 web tasarım trendleri aşağıdaki gibi sıralamak mümkün:

Canlı Renklere Sahip Olan Şemalar Seçmek: Günümüzde popüler sitelerin neredeyse tamamı canlı renkli şemalar kullanarak ziyaretçilerin dikkatini çekmektedir. Web sitelerinde kullanılan çift pozlama, gradyanlar ve fotoğraf dolgunluğu site ziyaretçilerini etkileyen diğer faktörlerdir. Bu özelliklere sahip olan web sitelere daha çok ziyaretçi kitlesine sahip olacaktır.

Web Sitelerinde Yer Yer Animasyon Ve Video Kullanmak: Birçok sitede karşımıza çıkan animasyonlar ve videolar internet kullanıcılarını sitede daha fazla gezinmelerini ve bir sonraki ihtiyaçlarında da sitenizi tercih edilmesini sağlamaktadır.

Web Sitelerin Mobil Cihazlara Uyumlu Olması: Günümüzde mobil kullanımı arttığından web sitelerinde mobil cihazlarda da aynı görünümü verebilmesi için mobil cihazlara uyumlu tasarımların oluşturulması gerekmektedir.

Siz de bir web tasarımı oluşturmak istiyor ve ziyaretçi kitlenizi arttırmak istiyorsanız yukarıdaki maddelere dikkat ederek ortak çalışmamız ile işletmenizi ya da kişisel sitenizi kolay bir şekilde tanıtabilirsiniz.