projeniz için teklif alın

Talebiniz bize ulaştıktan sonra ilgili personellerimiz tarafından incelenerek en kısa sürede size geri dönüş sağlanacaktır.

Talebi gönder Lütfen tüm alanları doldurun

Bilgi Merkezi

MOBİL UYGULAMADAN PARA KAZAN

Mobil uygulamadan para kazanmak için; uygulama içinde hedeflerinizi iyi belirlemelisiniz. Mobil kullanıcısıyla doğru orantılı olarak mobil uygulama sayısı da gün geçtikçe artıyor.

Limoonsoft
5/21/2019

Mobil uygulamadan para kazanmak için bilmeniz gereken yöntemlerden bahsedeceğim. Mobil uygulamadan para kazanma amacınız için ilk yöntem olarak reklam aklınıza gelse de biz onu sonraki aşamalarda öneriyoruz. Mobil uygulama satışı ile uygulamanızı kullanan kişilerden aylık/yıllık ücret alabilirsiniz. Ücretli bir uygulama fikriniz varsa diğer benzer ücretsiz uygulamalardan daha Premium bir hizmet vermelisiniz. Pazar araştırmanızı yaparken benzer uygulamaları ve içeriklerini detaylı bir şekilde incelemenizi tavsiye ederim. Bu işin içinde olan ve piyasaya hakim kurumlar sizi yönlendirecektir.

Mobil uygulamadan para kazanmanın ikinci bir yöntemi ücretsiz uygulama içinde satın almalar. Uygulama içinde satın almaya en basit örnek uygulamanın reklamsız versiyonudur. Mevcutta satışını yaptığınız ürün ve hizmetleri mobil uygulamanız içerisinden satabilir, uygulama içinde sanal pos/aracı kurum entegrasyonları ile ödeme alabilirsiniz. Mobil uygulamadan para kazanmanız için indirim ve kampanyaları bildirimlerle kullanıcıları haberdar edersiniz. Uygulamayı kullanan kişiler potansiyel müşteriniz olduğu için dinamik mesajlar vererek ürün/hizmet almaya teşvik edebilirsiniz. Bildirimler bir kampanyayı bildirmenin yanında satışa teşvik etmelidir. - Seni Özledik. - Yeni kampanyamızı duydun mu? - Yeni eklenen ürünleri gördün mü?

Mobil uygulamadan para kazanmanın en çok bilinen yöntemi; reklam gelirleridir. Aktif kullanıcı sayınız arttıkça Google veya Özel reklam şirketlerinden reklam alır; uygulamaya entegre ederek görüntüleme başına mobil uygulamadan para kazanırsınız. Uygulamanız ücretsiz olsa bile bu saydığım ve sayamadığım daha bir çok yöntemle para kazanabilirsiniz. Mobil uygulamadan para kazanmanızda etkili faktörler ve reklam gelirinde gerekli minimum şartları sağlamak için bizden destek alabilirsiniz. Uzman ekibimiz ve digital reklam yönetimindeki tecrübelerimizle kazançlarınızın artmasına olumlu etkilerimiz olacaktır.

Her girişimde olduğu gibi mobil uygulama sektöründe de ilk zamanlar zorlu geçebilir ama mobil uygulamadan para kazanmak için mobil dünyasına hızlı bir giriş ses getirecektir. Sadece bu uygulamayla hedefleriniz net, kararlılığınız tam, istekleriniz uygulamanın devamlılığı yönünde olsun. Kullanıcı deneyimleri ile uygulamanızı sürekli yenileyin, güncel tutun. Böylece aktif kullanıcı kitleniz sıkılmadan kullanıma devam eder, sizde hedeflerinize ulaşır, hayallerinize mobil uygulamadan para kazanarak kavuşursunuz.