projeniz için teklif alın

Talebiniz bize ulaştıktan sonra ilgili personellerimiz tarafından incelenerek en kısa sürede size geri dönüş sağlanacaktır.

Talebi gönder Lütfen tüm alanları doldurun

Bilgi Merkezi

E-TİCARET

Günümüz gözdeleri arasında yer alan E-ticaret Çok yönlü memnuniyet sağlayan bir sistem. Alıcı ve satıcıyı buluşturmanın en aktif ve bir o kadar basit yolu olan sistem e-ticaret, uzak kalamayacağımız bir kolaylık.

Limoonsoft
5/21/2019

E-ticaret Sitesi oluşturmayı mı düşünüyorsunuz? En iyisini istemek her zaman hakkınız. Şirketiniz için en iyisini planlayın. Tamamen performans odaklı olarak geliştirilmiş, güçlü ve genişleyebilen altyapısı ile sürekli online ve satış yapabilen bir e-ticaret sitesi planlayın. Herhangi bir siteniz değil, her zaman işinize yarayacak aktif bir e-ticaret siteniz olsun. Sağlam temeller üzerine kurulmuş, amacına hizmet eden, kullanışlı, kusursuz bir e-ticaret yazılımına ihtiyacımız var.

Sistemimizi uzun yıllar tecrübe ettiğimiz satış senaryoları üzerine kurduk, sürekli geliştirdik ve geliştirmeye devam ediyoruz. E-ticaret uygulamaları sürekli olarak yenileniyor. Tüm yenilik ve hareketlere ayak uydurarak birçok pratik uygulama sağlıyoruz. Hiçbir müşterimizin yenilikçi uygulamalardan geri kalmasını istemiyoruz. Sosyal ağlar, mobil uygulamalar, tabletler gibi birçok platform ile uyumlu olarak çalışıyoruz. Kusursuz bir e-ticaret; müşteri odaklı, kolay kullanıma sahip panel, son tüketici odaklı basit ve özelleştirilebilir tema, muhasebe programı entegrasyonu ve onlarca öne çıkan özelliğe sahip olmalı. İnternet uygulamalarınız için bütünleşmiş bir platform sunuyoruz. Birçok platform üzerinde yapmış olduğunuz pazarlama çalışmalarının sonuçlarını, ortak bir noktaya topluyoruz. Sitenize dilediğiniz kadar müşteri davet edin, her kanaldan rahatça duyurunuzu gerçekleştirin. E-ticaret sisteminiz tüm sipariş süreçlerinizi kusursuz olarak yönetecektir. Sorunsuz, kullanışlı ve sağlam bir altyapı ile e-ticarete başlayacaksınız. Mağazanızı internete taşıyacaksanız, güçlü bir çözüm ortağınız var demektir.

Tecrübelerimiz ve kullandığımız teknolojiler ile e-ticaret sitenizin ihtiyacı olan her konuda yanınızdayız. İster hazır tasarımlarımızla çok daha ekonomik çözümler elde edebilir, ister size özel konsept tasarım ve ayrıcalıklarla profesyonel bir başlangıç yapabilirsiniz. Şimdi bizimle iletişime geçerek ticaret hayatınıza yeni bir yön verebilir, milyonlarca insana çok daha kolay ulaşabilirsiniz.